TONIFICACIÓ AL CEM GUINARDÓ

                                    TONIFICACIÓ AMB CEM GUINARDÓ



El dimarts dia 19 de febrer vam assistir a una jornada esportiva dirigida exclusivament per a dones al CEM Guinardo, d’una hora de durada.
Vam anar caminant des de l’Arep  fins al centre esportiu on ens esperava una monitora per dirigir una activitat de tonificació amb música de fons a una sala gran, clara, diàfana i amb miralls.
Per fer aquesta activitat vam utilitzar taulons de steps per treballar la coordinació individualment;  a continuació vam agafar pilotes i vam fer exercicis per parelles, com per exemple  posar-nos una en front de l’altra i llençar-nos la pilota tocant el terra només amb una cama per treballar l’equilibri o llençar-la d’esquenes passant-la per sota de les cames per afinar la punteria i la força.
Un cop acabats aquests exercicis vam canviar la dinàmica i ens vam organitzar per grups per fer competició de relleus primer corrent, desprès saltant amb les dos cames i a continuació passant-nos una pilota per sota de les cames alternativament.


Per finalitzar, vam procedir a fer una coreografia amb musica de fons per aprendre a memoritzar moviments i per últim vam realitzar estiraments i moviments de relaxació.


Comentaris

Entrades populars