INFORMACIÓ IMPORTANT SOC

INFORMACIÓ IMPORTANT SOC, SERVEI D’OCUPACIÓ DE CATALUNYA

A causa de la situació extraordinària que estem vivint a causa del CO-Vid19, el Servei d'Ocupació de Catalunya i el "Servicio Público de Empleo Estatal", han pres mesures per poder realitzar els tràmits vinculats a l'ocupació per via telemàtica, ja que totes les oficines romandran tancades. A continuació us expliquem com podeu fer aquests tràmits:

INSCRIPCIÓ COM A DEMANDANT D’OCUPACIÓ

Podeu fer les inscripcions d’ocupació trucant o enviant correu electrònic a la vostra oficina del SOC, i es posaran en contacte amb vosaltres.

Us deixem un enllaç per trobar la vostra oficina més propera: 



Si esteu afectat per un ERTE/ ERTO NO és necessari fer cap tràmit. El SEPE tramitarà la vostra prestació de forma automàtica.



RENOVACIÓ DE LA DEMANDA D’OCUPACIÓ


Totes les renovacions de les demandes d’ocupació queden automàticament prorrogades i es realitzaran d’ofici si ja estàveu inscrits com a demandants d’ocupació, per tant, NO cal fer cap tràmit.


PRESTACIÓ PER DESOCUPACIÓ (SEPE)



De manera extraordinària totes les persones que necessitin tramitar la PRESTACIÓ PER DESOCUPACIÓ durant l’aplicació de les mesures per COVID-19 ja teniu disponible un formulari per a poder efectuar la inscripció.


Us deixem l'enllaç amb el FORMULARI:



En tot cas us recordem que en aquesta situació excepcional els terminis queden suspesos i per tant qualsevol tràmit que hagueu de realitzar diferent als anteriors es pot posposar a la finalització de l’estat d’alarma. 


Podeu consultar aquest document on trobareu indicacions i preguntes freqüents adreçades a la ciutadania. :




_________________________________________________________________

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧



Comentaris

Entrades populars