Recepta pel cap de setmana
Bona tarda de divendres!
Avui us deixem una recepta ràpida, senzilla i llaminera pel cap de setmana. Espero trobeu una mica de farina per casa, perquè a mi no m'està resultant gens fàcil aquest dies! Com s'allargui més el confinament la farina esdevindrà la nova moneda de canvi!
La recepta es de brownie de xocolata, que com sabreu és una recepta típica de reposteria estadounidense. Es caracteritza per ser un pa de pessic untuós al interior, i cruixent a la superfície. L'interior no ha de ser esponjós, per això les receptes de brownies NO porten cap tipus de llevat i s'ha d'intentar al batre els ous no incorporar aire.
Us deixo la recepta, i si us agrada la xocolata us animo a elaborar-la perquè de veritat es molt senzilla i resultona😉😉😉
Sota la recepta deixo uns links sobre cuina que m'agraden molt i segueixo per si tenim "foodies" pel l'àrea laboral😁😁😂😂
El Comidista👈
És una web dedicada al menjar. No només inclou receptes, sinó que van publicant artícles sobre cuina, gastronomia, alimentació, nutrició, política alimentària, cultura pop i qualsevol assumpte relacionat amb el menjar. També té vídeos: cada setmana es publica un reportatge i una recepta en aquest format, que resulten molt divertits. Us deixo un que m'encanta😂😂😂😂:
No más Platos de Mamá👈

Cookpad👈

Si proveu la recepta ja ens direu com ha sortit!
A veure si per la pròxima us porto la de patís de formatge que suele ser todo un éxito!
Que passeu molt bon cap de setmana!
1 abraçada gran!
__________________________________________________________________
📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada