SORTIDA FUNDACIÓ CARES, 17 ABRIL 2015


El grup del Servei Pre-laboral Arep, es va reunir a les 8.15 hores, el dia 17 d'abril per realitzar a sortida de Fundació Cares, altres persones van anar directament a les 9.5Oh i ens vam trobar tot el grup allà. 

Vam entrar a la nau on ens esperàvem el Director de Marketing, en Daniel i l’encarregat del Sistema Operatiu de Logística, en Cèsar. Vam fer un recorregut per tota la nau, al mateix temps ens anaven explicant com funcionava cada lloc de treball, tant de cadena de muntatge, manipulats com els treballs que realitzaven els carretoners. Després vam anar a una aula on ens van passar un vídeo que es mostrava tot el treball del centre especial de treball (CET).

L’experiència va ésser molt positiva i constructiva ja que ens van explicar moltes coses que eren desconegudes per nosaltres sobre el tema de logística.

També ens van explicar que treballaven amb externalització, que consisteix en que una empresa com Mango o Danone tinguin treballant a les seves instal·lacions persones de la Fundació Cares. 



Comentaris

Entrades populars