Programa "Aquí hay trabajo"


Bon dia a tots i totes, 
 


Com esteu? Quins Canals utilitzeu normalment per estar actualitzats sobre el mercat laboral? Hi ha un programa de televisió que es diu “Aquí hay trabajo”  



'Aquí hay trabajo (a casa)' vol ser una guia d'ajuda útil i un manual d'instruccions laboral enfront de l'allau de notícies en aquestes setmanes a causa del COVID-19. Per això, també ofereix un espai de consultes perquè els espectadors puguin fer arribar tots els dubtes. L'equip habitual d'experts del SEPE (Servei Públic d'Ocupació Estatal) i de l'INSS (Institut Nacional de la Seguretat Social) respondrà de manera personalitzada a les qüestions plantejades a través del whatsapp del programa.

Aquí trobareu l'enllaç per si voleu fer consultes. 


L'espai també vol mostrar les iniciatives protagonitzades per empreses i particulars que s’uneixen per ajudar en aquesta crisi. Els seus promotors ocuparan la secció 'En Primera Persona' en la que explicaran la seva aportació i mostraran els seus projectes.

Per tal d'ajudar durant aquest temps, 'Aquí hay trabajo (a casa)' oferirà la possibilitat de realitzar formació gratuïta en línia a treballadors i aturats. En l'apartat 'La formació al teu abast' explicarà com accedir a cursos especialitzats en múltiples matèries, a l'abast de tothom a través de la xarxa.

'Aquí hay trabajo” exerceix des de fa 20 anys una important funció de servei públic en els matins de La 2. Ara es reconverteix per seguir prestant aquest servei i adaptar-lo a les condicions imposades pel COVID19.

Aquí podeu trobar l'enllaç amb el programes a la Carta. 


Què us sembla? Trobeu aquest programa interessant? Havieu sentit parlar abans d'ell?


Comentaris

Entrades populars