Sessió Zumba: Esport i Dona


ACTIVITAT  DE  ZUMBA

El passat dia 23 de maig 2018 vam tenir una sessió de zumba al centre esportiu municipal Guinardó, juntament amb usuaris del club social i del centre de dia d’Arep. Aquesta activitat estava destinada només al sector femení  perquè es pretén potenciar l’activitat física entre les dones i vam anar-hi totes juntes caminant fins allà.

La sala destinada a aquesta activitat estava situada al soterrani de la instal·lació. Érem unes 15 o 20 persones en total de totes les edats. La monitora era molt animada i simpàtica i transmetia entusiasme en el que feia.

Per fer l’activitat de zumba ens va posar diverses cançons, la majoria de feia uns quants anys: cançons de Chayanne, Enrique Iglesias,Anastasia,Luis Fonsi, cançons de reggeaton, cançons de flamenc i llatines,…

L’activitat va tenir una durada entre 30-40 minuts aproximadament. Mentre fèiem l’activitat podíem anar bevent aigua.

Abans de posar la cançó ens anava indicant els passos a seguir i també durant la cançó. Alguns eren més senzills i d’altres més complicats però tots divertits.

L’activitat en conjunt va ser molt amena i entretinguda i ens va agradar molt perquè vam fer salut a tot els nivells: físic i mental. En ser una activitat aeròbica ens permetia alliberar energia negativa i generar endorfines, que contribueixen al nostre benestar físic i mental. En acabar l’activitat vam anar a prendre alguna cosa i vam comentar que bé que ens sentíem.

En finalitzar ens va repartir una enquesta per  fer una valoració de l’activitat i plantejar-se de repetir el zumba o un altre tipus d’activitat en diferents ocasions més.

Comentaris

Entrades populars