VISITA SRC PI I MOLINS


El divendres passat ens van visitar unes usuàries i uns usuaris del servei de rehabilitació comunitària Pi i Molins, els membres del qual van ser informats i informades in situ pels usuaris i usuàries d’ Arep sobre el funcionament del nostre centre i les activitats que realitzem. 

Vam estar gairebé una hora enraonant i els vam ajudar a aclarir molts dels seus dubtes. Alguns membres del Src Pi i Molins mostraven recel davant l’idea d’abandonar el seu servei i arribar-ne a un de nou i van preguntar-nos si hi havia bon ambient a Arep. 

Nosaltres els vam respondre que els canvis sempre generen dubtes, però variar de lloc significa abandonar la zona de confort, obrir-te a nous camins, conèixer gent nova i créixer com a persona. 

Afortunadament a la fundació Arep els tècnics i tècniques  són molt amables i realitzen una feina molt vocacional i els usuaris i usuàries són gent molt oberta i propera que sempre està disposada a enraonar i a acollir als nous usuaris. 

La fundació Arep és un lloc idoni per a totes les persones que han patit o pateixen un problema de salut mental on poden treballar les habilitats socials, ampliar el cercle social, aprendre a controlar les emocions i millorar en l’autoconeixement per establir un projecte de vida estable i realista. 

A més a més treballem hàbits laborals molt importants com la rutina, la concentració, la puntualitat, la tolerància a la frustració o a l’estrès, etc.

Comentaris

Entrades populars