MERCAT PALO ALTO


MERCAT PALO ALTO




Comencem explicant que PALO ALTO és un mercat de Barcelona, de “carrer” i sofisticat que es fa el primer cap de setmana de cada mes a un bonic espai de Poblenou. 

El que fa peculiar aquest mercat és que pots trobar parades de menjar orgànic, food trucks, moda, complements “vintage”, artesania, llibres, etc. 

A més a més s’organitzen tallers, concerts, exposicions, etc.

És la segona vegada que Cal Romescu participa en aquest mercat, amb una parada amb productes orgànics de la nostra botiga. 

El SPL (Servei Prelaboral de Arep) vàrem participar fent sucs naturals de taronges i atenent a la clientela. 

El ficàvem a ampolles petites de plàstic, que vam etiquetar el dia anterior. Amb nosaltres hi havien companys i companyes de La Calaixera i de Cal Romesco.



En total eren 5 persones per torn, i fèiem rotació per anar a menjar o descansar. 

Dos persones col·laboraven fent els sucs de taronja amb les màquines, altres companys/ es omplien les ampolles de plàstic com hem explicat abans. També hi havia un photocall amb unes ulleres de “taronges” i tota la gent que passa pel davant i les veia se les posava i es feien fotografies.


L’objectiu d’aquesta activitat era donar-nos a conèixer com a entitat, la tasca que es porta a terme a Arep, i treballar competències d’orientació i atenció al client.

                                                                    Mercedes Tricas Leris
                                                              Daniel Fernández Gragera
                                  





Comentaris

Entrades populars