El PIAD i oferta de tallers gratuïts online

🔗 PIAD
Aquesta tarda us volem parlar sobre un servei que va orientat a acompanyar a la dona en diferents àmbits, els 👉PIAD (Punt d’Informació i Atenció a les Dones).

Ofereixen informació, orientació, formacions, assessorament jurídic, acompanyament psicològic individualitzat i atenció en casos de discriminació masclista
Es tracta d’un servei totalment confidencial i gratuït. En podeu trobar un en cada districte.
Podeu trucar per demanar informació al 📞936 197 311

A continuació us adjuntem els correus electrònics dels diferents PIADS de Barcelona:
PIAD Ciutat Vella: piad_ciutatvella@bcn.cat
PIAD Eixample: piad_eixample@bcn.cat
PIAD Sants - Montjuïc: piad_santsmontjuic@bcn.cat
PIAD Les Corts: piad_lescorts@bcn.cat
PIAD Sarrià - Sant Gervasi: piad_sarriasantgervasi@bcn.cat
PIAD Gràcia: piad_gracia@bcn.cat
PIAD Horta-Guinardó: piad_horta@bcn.cat
PIAD Nou Barris: piad_noubarris@bcn.cat
PIAD Nou Barris Zona Nord: piad_nou_barris_cm@bcn.cat
PIAD Sant Andreu: piad_santandreu@bcn.cat
PIAD Sant Martí: piad_santmarti@bcn.cat

A causa de la crisis sanitària causada per la pandèmia del Covid-19, els PIAD, han estat tancats al públic. S’ha continuat per això, fent la tasca  telemàticament, donant suport telefònic i per correu electrònic a totes les dones que ho han necessitat.

A partir del 27 d’abril es van iniciar una àmplia oferta de tallersgratuïts per fer des de casa.  Aquests van dirigits a totes les dones que viuen, estudien o treballen a la ciutat de Barcelona.
Enllaç cursos online PIAD 
Per consultar els tallers que hi ha disponibles poder fer clic a la imatge 👈👈👈, hi trobareu d'esport, risoterapia, dansa, autodefensa, autoestima, autocura, entre d'altres.
Inscripció:
Per telèfon: 936 197 311 (de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores i de dilluns a dijous de 16.00 a 19.00 hores), o a través del correu electrònic indicat a la fitxa de cada taller.

Us podeu inscriure al taller del districte que vulgueu. Si us interessa un taller que ja ha començat podeu preguntar si hi queden places.

La modalitat dels tallers és online mitjançant la plataforma per vídeo trucades Jitsi. En principi no cal instal·lar l'aplicació ni enregistrar-se, es pot entrar a les sessions mitjançant l'enllaç que fa arribar la persona que crea la sessió (minut 8). Però si us inscriviu a cap taller ja us donaran les indicacions des del PIAD.
Però per si de cas us deixem aquí un vídeo tutorial de com funciona aquesta plataforma de vídeo trucades per si teniu dubtes, ja que es senzilla i així a veure si us animeu a participar dels tallers:
📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars