Sortir a passejar o fer esport durant el confinament

Bona tarda a tothom!

Com ja sabeu, des de fa una setmana, es permet sortir a fer activitats esportives i caminar. Però a més de respectar les normes establertes cal fer cas de les recomanacions de persones expertes per tornar a fer exercici a l'aire lliure sense riscos. 

En aquest enllaç de Cat Salut 👉 "Sortir al carrer per passejar i fer esport" podeu trobar normes i recomanacions en relació a aquest tema:


Es recomanen prudència a l'hora de fer exercici físic després de tants dies de confinament, per evitar lesions. S'aconsella que l'activitat sigui progressiva i en funció de l'exercici que s'hagi fet durant el confinament

Molts parcs i espais públics estan oberts per fer exercici físic, però per anar-hi no es pot fer servir el cotxe ni el transport públic, tot i que s'hi pot arribar en bicicleta o a peu. De tota manera es recomana fer esport a prop de casa i només en el municipi on es resideix.

Les autoritats també recomanen prudència i evitar aglomeracions.

El Butlletí Oficial de l'Estat (BOE) ha publicat una ordre ministerial amb tots els detalls sobre les passejades i la pràctica esportiva, si voleu la podeu consultar aquí: 


També us deixem aquest article del diari Ara.cat que resolt molts dubtes que us poden sorgir sobre el fet de sortir a passejar o fer esport, o aspectes que simplement no havies tingut en compte:  👉"Guia per sortir a passejar o a fer esport des d'avui: tots els dubtes que respon el BOE".
Enllaç article diari Ara
Enllaç a article diari Ara.cat


I per últim us deixem aquestes recomanacions que han elaborat companys i companyes d'arep per tenir en compte "si surts al carrer":


📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧


Comentaris

Entrades populars