Sèrie documental + podcast + app by Álvaro Montes

Bon dia i bona hora!



Aquest divendres us deixem diferents propostes d'eines, pòdcast i sèrie interessants, que comparteix el vostre company de l'àrea laboral, l'Alvaro Montes:

1. Ivoox una bona eina per pòdcats i audios

👆 app
👉Ivoox és un espai en el que podem publicar, escoltar, compartir i descarregar àudios (programes de ràdio, pòdcasts, revistes, conferències, concerts, etc). Es poden escoltar a la web o descarregar en format mp3. Fica a disposició de les persones usuàries gran volum de canals i ràdios. Té un buscador que permet filtrar la recerca per temàtica, origen contingut, idioma, etc.
També és una comunitat d'oients en la que podem recomanar o descobrir nous programes, àudios o pòdcasts. Majoritàriament el contingut és de parla castellana. El portal proporciona de manera gratuïta els arxius d'àudio que s'hi poden trobar a través de la pàgina web o d'una aplicació que permet fer anar els àudios en un segon pla. També ofereix la possibilitat de crear pòdcasts sempre que es tingui un compte d'Ivoox. 

També et pots 👉descarregar l'aplicació mòbil. Us deixem un tutorial perquè pugueu veure com funciona:



2. El Descampao, un pòdcast amb molt d'humor

👆 @el_descampao
El Descampao és un pòdcast en què parlen de còmics, cinema, música, història i videojocs amb molt d'humor. Sergio Mena en el seu autor, que confecciona aquest pòdcast que a manera de calaix de sastre ens permet trobar diferents llistats de reproducció com "especial vikingos", "entrevistas bizarras", "musicales", etc. 

Pots escoltar aquests divertits pòdcats a 👉l'espai de El descampao de Ivoox. Us deixem aquest pòdcast perquè feu un tastet: 


3. Cosmos: A Spacetime Odyssey sèrie documental


fitxa imbb👆
I per últim, us deixem aquesta recomanació de la sèrie de documentals Cosmos: A Space-Time Odyssey, és una sèrie documental de divulgació per televisió, continuació de Cosmos: un viatge personal, que va ser presentada per Carl Sagan el 1980. El seu presentador és Neil deGrasse Tyson, prestigiós astrofísic. Els documentals exploren "com vam descobrir les lleis de la natura i vam trobar el nostre lloc en el temps i l'espai". 

Podeu veure online la primera temporada sencera a 👉documaniatv.com o YouTube. Des del març 2020 s'està emetent la segona temporada a Cosmos: Possible Worlds al canal de National Geographic. Us deixem el 1ª capítol de la 2ª temporada:




Esperem que aquestes propostes siguin del vostre interès, 
i novament gràcies a l'Alvaro per aquestes recomanacions! 
Que passeu molt bon cap de setmana! 
1 abraçada gran! 
Aviat ens veure'm!


📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

  1. Prenc nota del documental Space time odyssey, ja que em sembla molt interessant ... també vaig veure ¿que tienes debajo del sombrero? i Exit throught the gift shop i son veritablement emocionants i reveladors, gràcies per compartir-los Alvaro...Per cert , jo vaig veure fa temps un documental sobre el món de la música que es titula Searchig for sugar man , no se si l'has vist, però crec que t'agradaria. Salutacions a tothom

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars