8ª edició de la Fira disCapacidad&Empleo de Barcelona

Bon dia a tothom,


Tot i que la la 8ª edició de la Fira disCapacidad&Empleo de Barcelona estava prevista per principis de juny 2020 han modificat la data per tal d'adoptar les mides relatives a la prevenció i contenció del Covid19.

Finalment, la 8ª edició de la Fira disCapacidad&Empleo de Barcelona està prevista pel 28 i 29 d'abril del 2021. També canviarà d'espai, i la propera edició es durà a terme a Fabra i Coats - Fàbrica de Creació.
🔗

La fira te com objectiu ficar en contacte directe a empreses/ entitats i persones, en possessió certificat de discapacitat, que estan buscant feina. Les empreses participants tenen diferents stands on les persones en recerca de feina es poden apropar a conèixer l'empresa, perfils que contacten, ofertes de feina vigents, etc. Les empreses recopilen informació de les persones candidates, com a primera toma de contacte, i fins i tot poden fer entrevistes curtes de feina. 

La entrada no només dona accés a contactar amb les empreses que ofereixen llocs de feina, també permet assistir a les xerrades i ponències que es realitzen entorn la recerca de feina i el mercat laboral. Un dels objectius de la fira es també sensibilitzar a la societat i activar la participació laboral de les persones amb discapacitat.

👆web fira
La entrada es gratuita, però per accedir a la fira cal registrar-se i descarregar-la:


En aquesta web podeu consultar informació relativa a la fira del 2021 (empreses participants, horaris, programa, ofertes de feina del portal Disjob, etc) i també sobre edicions anteriors.
Quan s'aproximi la data us informarem des dels diferents serveis del àrea laboral a aquelles persones en recerca activa de feina, amb certificat de discapacitat, que pugueu estar interessats i interessades.


📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧


Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars