DANZA DE LAS LETRAS, un blog de la Mònica Arias

Molt bon divendres a tothom!

Avui volem compartir amb vosaltres una altre iniciativa d'una companya del nostre servei SIOAS.

La Mònica Arias fa temps ja va engegar aquest blog, La Danza de las Letrasi ho vol compartir amb nosaltres en aquest temps de confinament. Com recordareu la Mònica fa poc va publicar el seu primer llibre, El Retorno de un Amanacer, que ja van comentar al nostre blog al mes de març. Al final d'aquesta publicació us deixem l'enllaç amb l'entrada del seu llibre per si no la veu poder llegir.

Al bloc que us portem avui podeu trobar 60 entrades amb poemes o fragments curts que la Mònica elabora. Ella ens explica que:
"Bàsicament, el temes tenen relació amb vivències personals de la meva infantesa, adolescència i joventut en format de poesia i prosa,  però també parlo de memòries, records, visions i percepcions sobre l'univers, la natura, a més de les emocions del esser humà, tan contradictòries a vegades i difícils de reconèixer". 
Animeu-vos a entrar al blog de la Mónica i llegir les seves entrades on trobareu fantàstics escrits, us deixem l'enllaç:

La Danza de las Letras, de la Mónica Arias👇

Novament gràcies Mònica per voler compartir els teus projectes amb nosaltres i oferir-nos aquestes magnífiques lectures!

Us desitgem molt bon cap de setmana!
Ens tornem a trobar dilluns!
1 abraçada!
📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars