Agendes d'activitats culturals a la xarxa

Bona tarda de divendres a tothom,

Com ja tenim el cap de setmana aquí us volem deixar un recull de webs on podeu trobar propostes per gaudir des de casa. Son diferents agendes culturals, hi trobareu 2 buscadors amb totes les activitats virtuals proposades per les institucions i organismes públics dependents de l'administració catalana, així com iniciatives privades, que s'han activat amb la finalitat de posar a l'abast de tothom tota la programació cultural d'aquesta quarantena pel Covid-19: cercador ICUB i cercador Departament de Cultura.


La tercera web que us deixem, Barcelona desde casa, a banda de ser un cercador de activitats culturals, es una plataforma participativa: pots entrar a l'espai del teu districte i participar en les diferents iniciatives de suport mutu i cures. També introduir noves iniciatives. Ofereix un espai La Plaça on compartir eines perquè l'aïllament d'aquests dies sigui més suportable. Pots participar en els debats que hi ha o proposar-ne de nous.

I per últim un recull de propostes culturals de La Vanguardia, però també podeu trobar seleccions culturals semblants a altre diaris com al diari ara, El diario, El nacional, etc.

Us deixem aquest PDF amb més informació del que podeu trobar a cada web i amb l'enllaç per accedir-hi, només has de clicar a sobre de cada apartat:



Us desitgem molt bon cap de setmana! 
I dilluns más i mejor! 
1 abraçada!
__________________________________________________________________ 
 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧


Comentaris

Entrades populars