La Meva Salut: una eina recomanable en aquest moments


Què és el La Meva Salut?

La Meva Salut és un espai digital personal de CatSalut que permet a la ciutadania disposar de la seva informació personal de salut i d'altres serveis en línia per fer tràmits, consultes de la seva salut de forma segura i confidencial.

Què hi puc trobar?

Hi trobareu la informació generada per l'atenció sanitària que us han prestat a tots els centres assistencials públics (Centres d'Atenció Primària, Hospitals, etc.) sobre:
  • Diagnòstics.
  • Medicaments prescrits del pla de medicació actiu.
  • Vacunes si estan enregistrades al centre.
  • Informes d'alta d'ingrés, d'urgències, de laboratori (resultats d'analítiques), de diagnòstic per la imatge (radiologia) i d'altres.
  • També hi podeu consultar les visites i les proves programades.
  • La llista d'espera en cas que estigueu pendents de sotmetre-us a una intervenció quirúrgica.
  • El document de voluntats anticipades. 
  • Informació per fer-vos donant d'òrgans.
Us adjuntem aquest vídeo que explica en que consisteix.


Tràmits que hi puc realitzar i serveis?

La Meva Salut també disposa de diverses eines per gestionar tràmits i serveis, com per exemple:
  • Demanar hora, com també anul·lar o reprogramar les visites agendades amb els i les professionals.
  • Programar visites de vacunes internacionals.
  • Descàrrega del pla de medicació per anar a la farmàcia a buscar els medicaments.
  • Servei d'eConsulta una eina que permet enviar consultes al seu professional de salut en qualsevol moment del dia i des de qualsevol dispositiu, amb la possibilitat d'afegir-hi fitxers annexos, com ara imatges. L'eConsulta és un instrument que cada professional ha d'activar amb els seus pacients (atès que els centres s'estan incorporant progressivament a l'eConsulta).
Us deixem també aquest altre vídeo que explica en que consisteix i com fer ús.

Però el Servei d'eConsulta no és un servei en línia, no està previst per a consultes urgents o que requereixin d'una resposta immediata. Per a aquest tipus de consultes podeu trucar al 061 CatSalut Respon.
Accès a La Meva Salut no presencial

Com puc accedir-hi?

Les persones que encara no tinguin accés a La Meva Salut, excepcionalment, i per evitar carregar al personal dels Centres d’Atenció Primària (CAP) amb feines afegides, podran donar-se d’alta trucant al número 900 053 723 sense necessitat d’acudir presencialment al centre o a través de:👉👉👉 canalsalut.gencat.cat/lamevasalut-registre on trobareu un qüestionari de Sol·licitud d'acreditació extraordinària per accedir a La Meva Salut.



Us deixem l'enllaç  de La Meva Salut on podeu trobar tota l'informació sobre aquesta eina: https://lamevasalut.gencat.cat/web/guest/pre-login-cps


També aquest llista de reproducció del canal de Youtube de salutgeneralitat amb més vídeos informatius sobre LA Meva Salut, com per exemple sobre com accedir i descarregar el Pla de Medicació o com fer ús de l'Agenda i programar visites.

Clica per veure els vídeos👈
Desitgem aquesta informació us sigui útil, i que tingueu molt bona tarda!

1 abraçada de l'Equip de l'Àrea Laboral de 'arep!
___________________________________________________________________ 

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars