GestióEmocional.cat


Tenint en compte la situació actual i les conseqüències que pot tenir a nivell emocional la pandèmia del COVID – 19, el Servei Català de la Salut ha creat l’aplicació Web App, GestioEmocional.cat. Es tracta d’una eina per avaluar i donar suport emocional a tota la població.

- L’aplicació permet avaluar l’estat emocional a través d’un test

- Un equip de psicòlegs del SEM donarà suport a les persones que ho necessitin

- L’App disposa de diferents eines, testades internacionalment, per la gestió de les emocions

Els continguts de la Web App han estat desenvolupats des del servei de psiquiatria de l’Hospital Universitari Vall d’Hebron. Les persones que accedeixin a l’aplicació, podran fer una avaluació del seu estat emocional a través d’un test. En funció d’aquestes respostes, l’eina determinarà quines són les necessitats d’aquella persona, i li oferirà una sèrie de recursos i consells per millorar el seu estat o bé se li recomanarà que rebi ajuda professional. És important saber en quin grau afecta a cada persona i poder disposar d’una atenció adequada en cadascun dels casos.

Nosaltres ja la hem provat i ens ha semblat una eina molt útil, així que ho compartim amb vosaltres perquè també hi pugueu treure profit.

Comentaris

  1. Mi psicologa también me ha recomendado este recurso y pensé en las personas de la fundación. Que nos iría muy bien en estos dias, que estamos con sentimientos como la ira, angustia, nervios.
    Gracias por compartir este recurso.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars