Com fer activitat física a casa?


Seguint el fil de la setmana passada, on parlàvem dels avantatges del Ioga, aquesta setmana us volem recomanar una manera molt senzilla d’estructurar una rutina esportiva diària des de casa.


Crec que serà interessant el poder adonar-nos com certs hàbits, que podem incorporar aquests dies, si els mantenim un cop acabi el confinament, ens permetran sentir-nos  més àgils a l’hora de realitzar les nostres activitats diàries.     

Veure les sessions d'activitats físiques👆
La proposta que hem escollit, ve donada pel cal de televisió BETEVÉ, on han creat un apartat amb els vídeos de les sessions d’activitats físiques que el personal de centres esportius municipals i entitats especialitzades de Barcelona ha creat per promoure la pràctica esportiva a casa. 

La seva programació diària inclou a les 10h l’emissió del programa “BCN és mou des de casa”.


Com ja us podeu imaginar, actualment han augmentat les propostes esportives a través de YOU TUBE, INSTAGRAM, etc. També pot ser una tasca força entretinguda buscar aquelles activitats que s’adaptin tan al vostre nivell físic actual, com a l’espai o material que disposeu a casa, encara que amb força de voluntat, un pal d’escombra o una cadira ja n’hi a prou, com veureu a continuació.
Sessió 1: Exercicis a casa👆

A continuació us hem fet un petit recull d’altres propostes que podeu trobar a les xarxes:


Vídeos varis amb rutines tonificació, enfortir, cardio, etc. i amb directes de dilluns a dissabte👆

Veure vídeos Zumba, aerodance, estiraments, cross training, etc.👆

Veure vídeos entrenaments, estiraments, dansa, pilates, etc.👆




Esperem que us animeu i us mantingueu actives.

__________________________________________________________________ 

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧


Comentaris

Entrades populars