Recepta pel cap de setmana


Bona tarda de divendres!

Avui us deixem una recepta ràpida, senzilla i llaminera pel cap de setmana. Espero trobeu una mica de farina per casa, perquè a mi no m'està resultant gens fàcil aquest dies! Com s'allargui més el confinament la farina esdevindrà la nova moneda de canvi!

La recepta es de brownie de xocolata, que com sabreu és una recepta típica de reposteria estadounidense. Es caracteritza per ser un pa de pessic untuós al interior, i cruixent a la superfície. L'interior no ha de ser esponjós, per això les receptes de brownies NO porten cap tipus de llevat i s'ha d'intentar al batre els ous no incorporar aire.

Us deixo la recepta, i si us agrada la xocolata us animo a elaborar-la perquè de veritat es molt senzilla i resultona😉😉😉

Sota la recepta deixo uns links sobre cuina que m'agraden molt i segueixo per si tenim "foodies" pel l'àrea laboral😁😁😂😂

El Comidista👈

És una web dedicada al menjar. No només inclou receptes, sinó que van publicant artícles sobre cuina, gastronomia, alimentació, nutrició, política alimentària, cultura pop i qualsevol assumpte relacionat amb el menjar. També té vídeos: cada setmana es publica un reportatge i una recepta en aquest format, que resulten molt divertits. Us deixo un que m'encanta😂😂😂😂:

No más Platos de Mamá👈

Aquest blog, tot i que poc actualitzat, es un dels meus preferits, per les receptes però també pels escrits que acompanyen cada plat. Son receptes de sempre però amb un toc original i fresc. No más — de mamá, va néixer com un projecte gastronòmic, audiovisual i gràfic d'un grup de joves creatius, que va esdevenir en un llibre de receptes que jo utilitzo molt.

Cookpad👈

És una aplicació que es basa en una comunitat de cuiners i aficionats que comparteixen les seves receptes així com petits trucs. Si et sorgeix un dubte, pots exposar-ho a la comunitat. Està classificada per tipus d'aliment (carn, peix, arrossos, amanides, postres ...). També es pot triar pel tipus de cuina que vulguis fer (des tradicional, microones, Thermomix, forn ...). O pots filtrar la cerca de receptes per aliments, paràmetres que ajuden a l'hora de voler cuinar un tipus de producte amb la tècnica que disposem o necessitem. Està disponible per a Android i per a IOS.



Si proveu la recepta ja ens direu com ha sortit!
A veure si per la pròxima us porto la de patís de formatge que suele ser todo un éxito!
Que passeu molt bon cap de setmana!
1 abraçada gran!
__________________________________________________________________ 
 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧


Comentaris

Entrades populars