Avui us portem el blog de l'Haydée!

Bon divendres a totes i tots,


Com podeu veure al blog, cada final de setmana estem fent entrades amb alguna iniciativa de companyes i companys vostres del àrea laboral. Us convidem a que ens feu arribar les vostres propostes, poden ser recursos que creieu interessants compartir, activitats pel confinament que heu descoberts aquests dies, algun article a la xarxa per comentar, receptes noves que esteu elaborant, escrits, fotografies, etc. que us agradaria compartir amb la resta.

Aquest divendres volem compartir amb vosaltres un blog de poesia, prosa poètica i reflexions que ha creat la nostra companya del Servei Prelaboral Haydée Gómez. Ella es una apassionada de l'escriptura hi ha aprofitat aquest confinament per pujar a la xarxa molts dels seus poemes i escrits.

Li hem demanat a l'Haydée ens elaborés una petita presentació del que podeu trobar al seu blog per veure si us animeu a tafanejar-lo😉😊, aquí us la deixem: 
"Mi compañera Susana Gallo, en un mensaje de Whats App, me sugirió hace pocos días que visitara su precioso blog, volarlacreatividad; y eso me dio la idea de crear el mío, éste: El Arte de Luna, en el que he podido dar entrada a mi obra literaria anterior y dar salida a mi nueva obra a partir de ahora, y en el que invierto mucho tiempo en este duro tiempo de confinamiento.

Así que tengo que estarle eternamente agradecida a Susana Gallo. ¡Gracias, amiga!"
Enhorabona per l'iniciativa, i gràcies Hayée per compartir els teus poemes i escrits amb nosaltres!
elartedelaluna


Per si voleu seguir a l'Haydée a la xarxa i/o fer-li arribar un mail ens facilita els següents enllaços:
Haydé Kimforever 
Gómez Hernández 


@haydeenoragomezhernando
@nora_hernando
haydeenora6@gmail.com
  


__________________________________________________________________ 
 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars