app per aprendre un idioma


Bona tarda a tothom!

El confinament sovint pot ser dur, per això és important donar-li la volta i viure’l com una oportunitat a fer tot allò que el vostre dia a dia habitual no teniu temps.
Avui us proposem que aprofiteu el temps de confinament per aprendre un idioma! Us pot anar bé tant a nivell personal com a nivell professional 😊
🔗 web Bussu
A internet podeu trobar moltes pàgines webs que us facilitaran l’aprenentatge de la llengua que escolliu. Nosaltres us proposem el següent:

Busuu👉

Veureu que abans de començar, heu de seleccionar el idioma escollit i fareu una petita prova de nivell. Al finalitzar la prova us proposaran un pla d’estudi. Aquest és de pagament. 

Si preferiu fer-ho de forma GRATUITA, simplement feu clic a “no necesito plan de estudio” i ja tindreu accés a tot el material que necessiteu!

Us deixem aquest vídeo explicatiu sobre la app perquè us feu una idea del que ofereix la eina i el seu funcionament:

També un deixem aquest enllaç de vídeo "Aprender Inglés con Busuu - 3 cosas que necesitas saber (2019)" que fa ressenya de l'aplicació, per si us pot ajudar a decidir-vos.


Ànims amb aquesta iniciativa! 
Si coneixeu més webs o app d’interès, ens ho podeu escriure a comentaris? 
Moltes gràcies!
__________________________________________________________________ 
 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars