Propostes per dies de confinament by l'Isabel Soler

Bona tarda de dijous a tothom,
Avui us portem 3 propostes que podeu elaborar aquests dies de confiament que la Isabel Soler, companya del SIOAS, ha tingut l'amabilitat de compartir amb nosaltres. Son dos receptes de cuina vegana i una manualitat de ganxet. 

Pa de pessic de pastanaga amb crema d'anacards

Fotografia de l'elaboració de la Isabel Soler
La Isabel ens explica que l'ha sortit molt bé! I ens deixa l'enllaç d'aquest blog, Danza de Fogones👈, de receptes de cuina vegana on podem trobar aquesta, i moltes més receptes elaborades amb ingredients senzills. La majoria son saludables, fàcils i ràpides de fer.
Ella ha elaborat la seva versió amb llet de soja, en comptes de coco, i no ha afegit les llavors de lli, ni ous, i li ha quedat bé, consistent. 
Explica que ha utilitzat farina de Teff👈, un cereal poc conegut, però nutritiu i sense gluten.
Per la crema o frosting d'anacards, molt bona, que recobreix el pastís ha substituït les nous i panses, per dàtils.  Diu la combinació ha quedat molt bona, i per finalitzar a empolvorat amb una mica de cacau en pols.
Com podeu veure a la foto té una pinta genial!!!!



Arc de Sant Martí de Ganxet

Fotografia de l'elaboració de la Isabel Soler
La Isabel ens comenta que la persona que ho vulgui realitzar ha de saber com a mínim fer cadeneta👈 i conèixer el punt baix👈 de ganxet. 
Ens diu que ella els penjolls no els ha fet i està pendent d'enllestir un núvol per completar l'arc.
Enhorabona Isabel! Ha quedat maquíssim!!!!
Aquí teniu el vídeo tutorial que ens ha facilitat l'Isabel per poder elaborar aquest arc de Sant Martí tant divertit:


Magdalenes de carbassa 

Fotografia de l'elaboració de la Isabel Soler

I per últim, ens deixa aquesta recepta de magdalenes de carbassa. La Isabel ens explica que en comptes de farina de blat ha fet servir farina integral d'espelta, però que si no tenim podem utilitzar de blat sarraí o avena, o una barreja d'aquestes.
Enllaç Recepta Madalenas veganas de calabaza

Podeu jugar en variar les especies si n'hi ha d'alguna que no teniu, per exemple ella no va ficar clau. 

També podeu bullir prèviament la carbassa en comptes de triturar-la crua, i desprès afegir els ingredients.
La melassa es pot substituir per xarop d'atzavara (agave, en cast.), i el sucre comú pel de coco.
Ens diu surten molt bones!! Per la foto ja ho podem veure!!! 


Gràcies Isabel pel compartir aquestes propostes per aquest dies de confinament, i a la resta animar-vos a elaborar alguna d'aquestes receptes ara que tenim el pont tant aprop!

Que passeu un bon cap de setmana llarg! 
Ens tornem a trobar dilluns! 
1 abraçada!
__________________________________________________________________ 
 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars