Què és el Minduflness?

Bona tarda a totes i tots,

La definició per excel·lència del mindfulness, formulada pel seu creador, Jon Kabat-Zinn vindria a ser: prestar atenció d’una manera especial: Intencionadament, en el moment present i sense jutjar”. Es tracta d’una eina de meditació que ens invita a viure en el moment present, en l’aquí i ara, des d’una actitud compassiva, d’agraïment i amable.

Sabíeu que la pràctica de mindfulness pot ajudar a reduir l’estrès, l’ansietat, millorar la funció cognitiva (atenció, memòria, concentració...), millorar l’estat d’ànim i facilitar l’abandonament de conductes adictives?

D’altra banda, a nivell fisiològic, s’han mostrat millores en diferents marcadors biològics; la pressió arterial, marcadors de l’estrès com el cortisol, reducció dels nivells de dolor crònic i fins i tot la millora en els marcadors de salut cel·lular.

Així doncs, perquè no provar-ho? 

A continuació us presentem una pàgina web que pot ser d’interès per aquells i aquelles que us agrada practicar el mindfulness o bé, voleu iniciar-vos en aquesta pràctica!

Un cop entreu, us haureu de crear una compte per poder iniciar sessió i escoltar totes les meditacions que tenen preparades per tu! Si ho prefereixes, et pots baixar l’app al vostre telèfon mòbil.

Us deixem un vídeo, que podeu trobar tant a la web com a l'app, on podeu veure quin funcionament tenen les meditacions i amb recomanacions inicials.




Que en penseu del Mindfulness? 
El practiqueu? 
Us resulta útil la informació que us aportem? 

Deixa’ns el teu comentari! Et llegim

___________________________________________________________________ 

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

  1. Descarregada l'app i utilitzada ja tres sessions a l'ordinador (al llit em vaig quedar fregida al minut dos cops). Des de que faig Mindfullness - Meditació estic molt millor psicològicament, visc el present, puc re-conectar amb la realitat si m'he quedat anclada en un record del passat que s'eternitza fent-me no viure ni veure ni sentir ni notar les emocions presents. Ment conscient. Viure cada emoció, la tristesa, el record negatiu, però acollir-lo sense rencor, venjança, ni excessiu dolor, perquè com un núbol al cel, passarà, tot passa. Gràcies Isabel i gràcies Alfonso per els petits exercicis de Mindfullnes (o relaxació: ¡vull fer Mindfullnes a A.E.!) que feiem a Autogestió Emocional. De debó que no entenc a qui li posa nerviós, jo, que sóc molt nerviosa, he aconseguit trobar més pau en el meu caràcter des que medito.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars