Elaborar el CV i competències clau


Hola a tots i totes, 


Aquests dies heu aprofitat per donar una ullada als vostres CURRÍCULUMS?

(Tots i totes desprès de llegir aquesta
entrada editant els vostres cv😂😂😂)
Sabem que a vegades és difícil començar a fer un CV de nou, tenim tanta informació que no sabem com fer-ho i sentir-nos còmodes amb ell i sentir que ens defineix.

Avui us proposem algunes claus que pensem que s'han de tenir en compte a l'hora de fer un bon currículum, moltes les hem treballat a les sessions i pensem que és un bon moment per aprofitar el temps que ara mateix tenim i aprofundir en la creació o edició dels nostres currículums.



A continuació us fem propostes de diferents exercicis que podeu utilitzar per rescatar les vostres competències transversals:
  •    Aquest document de Barcelona Activa es un bon punt de partida per començar a entendre que són i com podem esbrinar les nostres competències.
Agafa paper i boli, i fem una llista, anota les respostes a les següents preguntes:
  • Que se’m dona bé?
  • Què destaquen les persones que m’importen de la meva manera de ser? (Si estàs passant el confinament amb algú es un bon moment per preguntar-li quines qualitats positives destaca de la teva personalitat? Si no sempre pots trucar a algú!)
  • En la feina, quines actituds i comportaments m’han aportat millor resultat?
Aquestes tres preguntes et donaran un bon punt de partida per continuar amb aquests exercicis d’autoconeixement i començar a dibuixar el teu perfil competencial, en següents entrades ho continuarem treballant.

Us animem a compartir comentaris en aquesta entrada: 

  • Quines coses penseu que son imprescindibles en un currículum? 
  • Heu fet l’exercici de les competències, us agradaria compartir els vostres descobriments?
Estem a un click👇 de distància, que tingueu bona setmana!


___________________________________________________________________ 

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars