#galaquarantine

Bona tarda a tothom!

Avui us portem una iniciativa d'oci des del CASAL DE BARRI CONGRÉS-INDIANS I ESPAI JOVE GARCILASO molt divertida!!!😂😂😂😂😂 un esdeveniment on-line per engrescar la gent a passar una bona estona....

Han creat durant aquest dies de confinament la "GALA QUARANTINE"👈, on tothom pot participar "fent imitacions de pel·lícules, quadres, sèries, cançons... el que et vingui més de gust amb quatre coses que tinguis per casa". Consisteix en compartir "els teus vídeos de la quarantena a través de les diferents xarxes socials amb el hashtag #galaquarantine i etiquetant el Casal de Barri Congrés-Indians o l’Espai Jove Garcilaso". 
"Volem veure'us cantar, ballar, pintar, disfressar-vos, ser únics i úniques en aquesta quarantena (...) Compartiu els vostres talents i habilitats de supervivència durant aquests dies tant durs."
 
Cada divendres comparteixen al twitter del CASAL DE BARRI CONGRÉS-INDIANS👈 un recopilatori dels millors vídeos i fotos que la gent fa arribar durant la setmana, i proposen una votació: dir si està clavat, o està pillat!
twitter CasalCongrsIndi

La setmana passada va tenir lloc la primera edició, la segona serà el 1 maig a les 19h, us animen a compartir les vostres creacions per aquesta segona setmana!

GALA QUARANTINE
Com participar? 
Fent imitacions de pel.lícules, cançons, quadres...
Amb què? 
Qualsevol material, objecte, roba... que tinguis per casa. Visca la IMAGINACIÓ!
Ja ho tinc, i ara què? 
Penja el resultat i posa #galaquarantine i etiqueta'ns a nosaltres, @cbcongresindians o @dinamitzaciojuvenil
__________________________________________________________________ 
 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧



Comentaris

Entrades populars