Sant Jordi


Feliç Sant Jordi a tots i totes!!!!          
                   

Un Sant Jordi diferent, on no podem passejar pels carrers, ni anar a comprar les roses i els llibres. Un 23 d’abril que mai haguéssim imaginat passar en confinament pel COVID-19. Tot i les circumstàncies, aquest Sant Jordi es trasllada al 23 de Juliol, esperant, per aquesta data, poder sortir al carrer i celebrar-ho. 


Sabem que molts de vosaltres sou amants dels llibres i de la lectura, així que segur, també gaudiu d’aquest dia, on la cultura és la protagonista.

Al ser dijous, volem compartir un article que parla sobre Sant Jordi i les coses que poden arribar a passar en un any, les persones que pots arribar a conèixer.

Us mostro unes línies de l’article, escrit per Eva Piquer, al diari Catorze.


“I aquest Sant Jordi que no ho sembla, aquest Sant Jordi que no plou però i què, aquest Sant Jordi raríssim del 2020 m'obligo a recordar que fa un any no coneixia l'autor que se'm va asseure a l'esquerra ni el fotògraf de l'aventura islandesa ni l'autora del llibre premiat. Pot passar que d'aquí a un any el virus hagi exterminat la humanitat sencera, però també pot passar que el 23 d'abril del 2021 estiguem vius i desconfinats i hàgim descobert persones que avui no sabem ni que existeixen però que voldrem tenir a tocar –ni distància social ni hòsties amb formatge– tant si és Sant Jordi com si no, tant si plou com si no. Tant sí com no.


I aquest Sant Jordi sense pluja ni parades al carrer fins i tot m'he imaginat –somiar no està prohibit, per ara– una abraçada que dura molta estona i la meva solitud plorant perquè l'esquivo i nous lligams a prova de pandèmies i els llocs on potser aniré, en un de tants futurs possibles, de la mà d'algú que encara no conec.”

Aquí teniu l’enllaç a l’article. 


Si algú de vosaltres s’anima a recomanar algun llibre per llegir, serà ben rebut. 




Amb aquesta reflexió, que ens dóna esperança i il.lusió per continuar cap endavant, us desitjem un molt bon sant Jordi!!!!



 

Comentaris

Entrades populars