Presentació del quadern de treball persona


Bon dia!

A continuació us adjuntem el quadren de treball personal realitzat des del model de recuperació i elaborat per

Segur que molts i moltes de vosaltres ja n'heu sentit parlar en el programa d’autogestió emocional de l’àrea laboral, i alguns/ es inclús haureu començat a completar-lo. 


Aquest quadern és un document pràctic. És una eina que ens permet elaborar el nostre propi Pla personalitzat de recuperació i benestar. 

Què és el Model de Recuperació? 

És un model per al qual l’objectiu principal és l’assoliment d’una vida satisfactòria i plena, d’acord als nostres propis criteris i preferències. La recuperació té a veure amb el benestar i la satisfacció amb qui som i la vida que vivim i no es limita al control dels símptomes. 

El quadern està orientat a l’Autogestió 

Està pensat per afavorir l’autodeterminació i per promoure la co-responsabilització en la millora de la nostra vida. El quadern no ens diu què hem de fer o què no hem de fer, sinó que ens orienta per trobar i treure profit dels recursos dels que disposem. Cadascuna de nosaltres farem servir aquestes eines d’acord a les pròpies necessitats.



___________________________________________________________________ 

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars