El perfil professional al curriculum


Bon Sant Jordi a tots i totes!


La setmana passada ja vam anunciar que tractaríem sobre un dels apartats del currículum, a partir del vídeo que vam recomanar. Aquest apartat, el podem anomenar perfil professional o sobre mi. Fa uns anys no s’utilitzava, actualment, ha agafat molt de pes i és molt recomanable incloure-ho. Algunes persones seleccionadores, prefereixen incloure el perfil professional com una mena de petita carta de presentació.

L’elaboració del currículum, hauria de partir, d’una reflexió prèvia. És l’eina més important per arribar a l’entrevista de feina, així, que és important, fer-lo personalitzat, per poder diferenciar-nos de la resta de candidats i dedicar el temps necessari per estar satisfet amb el resultat. 

Abans de redactar aquest apartat, has de pensar amb el teu objectiu laboral i sobre el que pots aportar al mercat laboral, més concretament al lloc de feina. Per tant, estaria bé que agafis paper i bolígraf, i apuntis totes les idees que vagis tenint. Et proposem contestis aquestes preguntes:

Una vegada has contestat a les preguntes, es tracta de que les uneixis i elaboris 6 o 7 línies amb les idees més importants que identifiquis pots aportar al lloc de feina. Per fer-ho et donem unes recomanacions: 





Ja ho tens fet? Com ha quedat el resultat? Necessites ajuda? Demana al teu referent que t’ho revisi.

Una idea, el perfil professional també ens pot servir com a bio en xarxes socials per presentar-nos i descriure el nostre objectiu professional, per exemple en Linkedin.

Ara és un moment per elaborar aquest tipus de contingut i poder tenir-ho preparat quan iniciem de nou la recerca de feina.

Ànims i continuem.
 

Comentaris

Entrades populars