Inici Declaració de la Renta 2019



Us deixem aquesta entrada amb informació sobre la campanya d'inici de la Declació de la Renta 2019👈, per si us bé de gust avançar feina aquests dies de confinament.
  • INICI DE CAMPANYA: 1 ABRIL DEL 2020
  • FINAL DE CAMPANYA: 30 JUNY DEL 2020
¿Quién tiene obligación de declarar?
Recordeu que estan exemptes de presentar la declaració aquelles persones que han percebut rentes iguals o inferiors a 22.000 euros anuals i que només han tingut un pagador. El límit excloent és de 14.000 euros si els rendiments integres procedeixen de més d'un pagador.
Us recomanem consultar, aquests i altres supòsits, sobre qui està obligat/ da a fer la declaració de la renta 2019 en aquest quadre explicatiu de l'Agència Tributaria 👉👉👉

També hi trobareu altres preguntes i dubtes freqüents sobre la renta.

Presentar la declaració de la renta sense estar obligat/ da pot resultar convenient si comproves que et surt a retornar al teu favor, ja que obtindries aquesta devolució tot i no estar obligat/ da. Però també et podria sortir a pagar, tot i que si no estàs obligat/ da (recorda que això va en funció dels ingressos) no hi ha irregularitat en no presentar-la.

Podeu comprobar en quin supòsit us trobeu si descarregueu l'esborrany.

Us deixem un vídeo explicatiu sobre la tramitació del borrador o declaració:


També hi ha un servei de  CITA PREVIA per oficines i "LE LLAMAMOS" disponible a partir del 5 de maig. Un gestor de l’Agència Tributaria et truca i et fa la declaració via telefònica. 
IMPORTANT tenir davant la declaració de l’any anterior ja que poden demanar-te les dades d’alguna casella.
Us deixem més informació sobre això en aquest enllaç:

I en aquest altre enllaç podeu trobar el MANUAL PRÁCTICO RENTA 2019


Clica aquí 👆

Us deixem aquest article d'ahir a El País sobre l'inici de la campanya de la Declaració de la Renta 2019

Que tingueu bon divendres!







____________________________________________________________________

 📣Si vols compartir comentaris, aportar continguts, fer propostes, etc. ho pots fer mitjançant els comentaris del blog sota aquesta entrada📱, al formulari de contacte del final del blog 📝 o enviant un mail a spl@arep.cat.📧

Comentaris

Entrades populars