ARTICLE DE LA MISIO "PINTAR LA RESIDENCIA".

ARTICLE DE LA MISIO “PINTAR LA RESIDENCIA”.

El divendres 21 de setembre el SPL va participar en ajudar a pintar la residencia Lleó XIII.

Vam quedar davant de la seu d’AREP (a Maragall) a les 8:00 amb ganes de fer una jornada diferent, ens vam reunir amb la resta del grup a la plaça Kennedy, per finalment acabar tots a la residencia Lleó XIII.

La residencia de Lleó XIII està prop de l’avinguda Tibidabo, es una de les 3 residencies que té AREP, es una casa gran d’arquitectura clàssica d’aquestes que tenen el sostre molt alt, amb jardí, en un entorn tranquil.

No vam ser es únics!!! amés van venir voluntaris d’altres recursos de l’AREP, i vam compartir la jornada amb voluntaris de l’empresa Whirlpool i la fundació Randstad, tots junts teníem la missió de donar un cop de mà a pintar la residencia, en total érem unes 40 persones a les ordres d’un pintor.

Ens van rebre els tècnics que treballaven en la residencia i ens van donar una samarreta de la fundació Ranstad com a “uniforme” de la trobada, ja estàvem llestos per començar, el pintor va repartir les eines a tots indiferentment d’on vinguéssim i vam preparar la casa per pintar, tapar mobles, posar cintes... 40 persones repartides en 2 pisos, la feina anava “vent en popa” i ja vam començar a pintar algunes parets de abaix, en un moment ja ens vam repartir les feines i mes o menys tothom estava dedicat a alguna habitació o tenia alguna feina concreta.

A les 10:00 vam fer una aturada, ens vam reunir tots al jardí on hi havien cadires en un gran cercle al voltant d’unes taules, la cap de voluntaris d’AREP va fer una explicació del servei perquèWhirlpool i Randstad ens coneguessin més, potser va faltar informació per part de les altres empreses, ells van marxar amb informació sobre AREP però nosaltres no vam saber res sobre aquestes empreses i a quin nivell estan implicades en la contractació de discapacitats.

Després vam donar pas a l’esmorzar, Randstadens va convidar i va comprar al nostre CET Cal Romesco entrepans, sucs i fruita , l’entrepà estava boníssim, de pernil salat!.

Vam reprendre la feia ara ja amb l’estomac ple, el pintor ens va ensenyar un truc per poder pintar amb brotxa gruixuda els racons amb un pal especial per això, i com pintar de manera eficient. Era curiós perquètreballàvem tots plegats i no sabíem si l’altre era de Ranstad o de Whirlpool, clar que ells no sabien si érem d’AREP o de l’altre empresa. La col·laboració va ser bona i es va fer molta feina, menys el sostre de les habitacions i les parts mes altes van quedar sense pintar, però totes les estàncies tenien una passada i en algunes dues, el pintor va quedar molt agraït.

Passades la 1:00 vam començar a plegar, i la gent s’anava acomiadant en grupets, però abans d’anar-nos ens van entregar a cadascun un diploma de voluntariat.

Una jornada diferent, profitosa i compartint la feina amb alegria.

Comentaris

Entrades populars